Hava Durumu

Şampiyon Barbaros

Mavi Beyazlılar nefesleri kesen son 90 dakikada renktaşı Atıcılarspor ile 0-0 berabere kaldı ve 1. Amatör Küme'ye ikili averaj üstünlüğü ile şampiyon olarak yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Barbaros

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

7 grupta 65 takımın yer aldığı 2. Amatör Küme'de heyecan sona erdi

ATICILARSPOR İYİ BAŞLADI

2. Amatör Küme 5. Grup'ta şampiyonluk maçı dün Atıcılarspor ile Barbarosspor arasında oynandı. Atıcılar-2 Sahası'ndaki zorlu mücadeleye ev sahibi Atıcılarspor baskılı başladı. Mavi Beyazlılar henüz ilk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklendi. Atıcılarspor maçtaki ilk pozisyonunu 19. dakikada Yener ile yakaladı ancak bu pozisyonda kaleci Oğuzhan gole izin vermedi. Devre golsüz eşitlikle geçildi.

GENCER'İ GEÇEMEDİLER

İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine Atıcılarspor, 55. dakikada Burak'ın uzaklardan attığı etkili şutla gole yaklaştı ancak meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı. Konrataklarla etkili olmaya çalışan Barbarosspor ise 71'de Samet ve 88'de Serhat ile yakaladığı net pozisyonlarda kaleci Gencer'i geçemedi. 0-0 biten maçın sonunda iki takım da puanını 41 yaparken Barbaros rakibine ikili averajla üstünlük sağladı ve şampiyon olarak 1. Küme'ye yükseldi. Atıcılarspor ise 2. olarak bir üst lige çıktı.

KUPAYI BAŞKAN VERDİ

5. Grup'ta mutlu sona ulaşan Barbarosspor'un kupasını Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç verdi. Mavi Beyazlıları bu mutlu gününde ayrıca BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık ve yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.