Hava Durumu

Şampiyon güreşçi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Bulgaristan'da bir ay önce güreş antrenörü babasıyla koronavirüse yakalanan 33 yaşındaki güreş şampiyonu Nikolay Şhterev, yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon güreşçi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Bir ay önce güreş antrenörü Simeon Şhterev ile kendisi gibi şampiyonluklara imza atan oğlu Nikolay koronavirüse yakalandı. Yoğun bakımda kalan güreş antrenörü baba Simeon Şhterev yoğun bakımdan çıkarken, oğlu Nikolay Şhterev hastalığa yenik düştü. Bir aydır solunum cihazına bağlı yaşayan Nikolay, komanın üçüncü haftasında doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

ÜÇ HAFTA KOMADA KALDI

Sofya Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybeden 33 yaşındaki güreşçinin ölümü spor camiasını yasa boğdu. Ülke içi ve dışında yüzlerce güreşçi yetiştiren antrenör baba Simeon Şhterev, Kovid-19 teşhisiyle tedavi görmüş ve iyileşerek taburcu edilmişti.

DOPİNG SKANDALI SONRASI SPORU BIRAKTI

Nikolay Şhterev 125 KG kategorisinde 2011'de "Dan Kolov" kuşağını aldı, 2018'de de Bulgaristan milli şampiyonu oldu. Ancak daha sonra sporda yasak olan kardarin dopingi testi pozitif çıkan güreşçi kariyerini noktalamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.