Hava Durumu

Şampiyona ödül!

U15 Yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Arabayatağıspor oyuncularını altınla ödüllendiren BASKF Başkanı Cemal Vardar, “Bursa’nın gururu oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyona ödül!

Ozan DEMİR'in haberi...
Nike Premier Cup finalinde Antalya DSİ Spor’u yenerek Türkiye şampiyonu olan Arabayatağıspor U15 Takımı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) tarafından ödüllendirildi.

Federasyon Binası’nda yapılan törende BASKF Başkanı Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ ile şampiyon sporcu ve teknik heyet hazır bulunurken, üst üste 2 yıldır Türkiye şampiyonu olan Arabayatağı’nın yetenekli oyuncularını tebrik eden BASKF Başkanı Cemal Vardar, Bursa’nın gururu olan sporcuların başarılarının devamını diledi. 



ŞAMPİYONLARA ALTIN

Arabayatağı U15 Takımı oyuncu ve teknik heyetini altınla ödüllendiren Vardar, “Amatör bir takımın bin 200 takım arasından şampiyonluğa ulaşması son derece önemli. Ancak bir şampiyonlukla her şey bitmedi. Daha hiçbir şey olmadınız. Önünüzde uzun bir yol var. Profesyonel bir futbolcu olmanız için çok çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu. Takımın antrenörü Kemal Yavuz ise bir amatör takımın Bursa’da neler yapabileceğini ispat ettiklerini belirterek, “Hedefleri olan, hayalleri olan sporcularla aramızda iyi bir maya tuttu. İki senedir şampiyonluğa ulaşıyoruz. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.