Hava Durumu

"Şampiyonluğu hayal ediyoruz"

Emirhan Aydoğan bir an önce kalan 6 maçı oynamak istediklerini belirterek, "Sürekli olarak, bu 6 haftalık fikstürün sonucunda taraftarlarımızla birlikte o şampiyonluğu kutladığımız anı hayal ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2020 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2020 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Şampiyonluğu hayal ediyoruz"

KİTAP OKUYORUM

Bursasporlu Emirhan Aydoğan koronavirüs nedeniyle evde geçirdiği süre hakkında konuştu. Yetkililerin koyduğu kurallara uyduğunu belirten Emirhan, "Evimdeyim, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum. Market alışverişlerinde veya köpeğimi gezdirmem gerektiğinde maske ve eldivenimi takıyorum. Her insanın bu bilinçte olması gerekiyor. Bu süreci evde kitap okuyarak, köpeğimle vakit geçirerek ve personel antrenörümle webcam üzerinden canlı bir şekilde antrenman yaparak geçiriyorum. Bunun yanında da bu sürecin çabuk geçmesini umut ediyorum" dedi.

HEDEFİM AVRUPA

Ev geçirdiği sürede bazen hayallere daldığını belirten genç futbolcu, "Sürekli olarak, bu 6 haftalık fikstürün sonucunda taraftarlarımızla birlikte o şampiyonluğu kutladığımız anı hayal ediyorum. Bunu takım arkadaşlarımızla da konuşuyoruz. Bu bana çok büyük keyif veriyor. Umuyorum ki, bunu gönülden çok istiyorum. Ligin son 6 haftasında biz şampiyonluğa ulaşıp o mutluluğu yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Kişisel hedefinden de bahseden Emirhan Aydoğan, "Önce Bursaspor'la güzel başarılara imza atmak sonrasında da Avrupa'da ülkemi temsil etmek" diye konuştu.

Sekiz numarayı tercih ederdim

"Hocamız hangi mevkide görev verirse o mevkide görevimizi en iyi şekilde yapmakla yükümlüyüz. Fakat, bana tercih hakkı verilseydi, 8 numaradan yana kullanırdım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.