Hava Durumu

"Şampiyonluk için savaşacağız"

Tecrübeli futbolcu Eskişehirspor yenilgisinin herkes gibi kendilerini de üzdüğünü belirterek, "Bizler takımın şampiyon olması için savaşımızı sürdüreceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Şampiyonluk için savaşacağız"

Haber / Tolga ÖZTAŞ

İYİ BİR PLAN YAPMALIYIZ

Geçen hafta Süper Lig lideri Sivasspor'un formasıyla Ç. Rizespor'a karşı hamle oyuncusu olarak sahaya çıkan Abdou Razack Traore bu hafta Bursaspor'un başarısı için Eskişehirspor karşısında ter döktü. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in ilk 11'de görevlendirdiği tecrübeli futbolcu maçın analizini Sönmez Medya'ya yaptı. Traore, "Açıkça söylemek gerekirse kolay bir maç değildi. Çünkü Bursaspor büyük bir kulüp ve rakibimiz sahamızdan puanla ayrılmak istedi. Bize karşı iyi bir savaş verdiler. Önemli sayılabilecek üç puanı kaybettik. Şimdi yeni bir konsantrasyonla neyi yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz. Bir sonraki maçtan nasıl üç puan alırız onu planlamalıyız. Ve bunun da devamını getirerek sezon sonunda nasıl şampiyon oluruz onu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

OBJEKTİF OLMAMIZ GEREK

Taraftarın desteğinin önemine değinen Traore, "Taraftarlar gerçekten inanılmazdı. Bursaspor taraftarını zaten daha önceden de çok iyi biliyordum. Onlar önünde kötü bir sonuç aldık. Onlara verdikleri destek için teşekkür ederim. Onlara sonraki maçlarda daha iyi sonuçlar almak için mücadelemizi sürdüreceğimizi söylemek isterim." diye konuştu. Takımın şampi-yonluk kupasını havaya kaldıracağına inandığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bursaspor'un şampiyon olmayı istemesi kadar normal bir şey olamaz. Bizler şampiyonluk için savaşımızı sürdüre- ceğiz. Ben şampiyonluk için buraya geldim. Objektif olmak gerekirse iyi bir sonuç almadık, iyi oynamadık. Ama hâlâ şampiyonluk için şansımız var. Bundan sonra şampiyonluğa ulaşmak için çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.