Hava Durumu

Samsung, Apple Card'a rakip olmaya hazırlanıyor

Samsung'un ödeme sistemleri ile ilgili yaptığı çalışmaların detayları ortaya çıktı. Buna göre Samsung, Google'dan sonra Apple'ı izleyecek bir diğer isim olacak gibi görünüyor. İsmi Samsung Card şeklinde mi belirlenir bilinemez ancak Apple Card'a rakip bir sistem geliştirdiği konusunda bilgiler paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2020 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2020 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samsung, Apple Card'a rakip olmaya hazırlanıyor

Google'dan sonra Samsung Card çalışmaları da ortaya çıktı

Kısa bir süre önce Samsung Pay sistemi ile ilgili açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalar arasında dikkat çeken en önemli noktalardan bir tanesi de firmanın yeni bir kart ve nakit para yönetim sistemi üzerinde çalışmalar yaptığı oldu. Samsung debit kart üzerinde çalışmalar yaptığını, dahası oldukça yenilikçi bir ürün olacağını vurguladı.

Şu an için bahsedilen bu yenilikçi ifadesinin karşılığı hakkında daha fazla detay paylaşılmış değil. Zamanlama konusunda da açıklama yaptığı belirtilirken, önümüzdeki birkaç ayda bu konuda somut açıklamalar yapılacağı ifade ediliyor.

Hatırlatmak gerekirse kısa bir süre önce de Google'ın benzer bir çalışma gerçekleştirdiği ve Apple Card'a rakip olacağı yönünde bilgiler ortaya çıkmıştı. Anlaşılan o ki Apple'ın Apple Card adımı ile sektörde oluşturduğu etki, diğer teknoloji firmaları için de önemli bir yer tutacak. İlerleyen dönemlerde bu konuda yeni bilgiler gelmeye devam edecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.