Hava Durumu

Samsung Galaxy A51 ve A71 kullanıcılarına müjde!

Gizlilik konusunda geliştirmeler yapmaya odaklanan Samsung, Galaxy A51 ve A71 için yeni bir güncelleme yayınladı. Samsung AltZLife adlı güncelleme üstün özel mod özellikleri sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samsung Galaxy A51 ve A71 kullanıcılarına müjde!

Samsung Galaxy A51 ve A71 için AltZLife kullanıma sunuldu!

Akıllı telefonların gizlilik seviyesini artırmayı hedefleyen Samsung AltZLife adlı güncellemesini kullanıma sundu. Bu özelliğin, akıllı telefon kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak gelişmiş bir dijital hayata geçerken daha fazla gizlilik aramalarından dolayı geliştirildiği söyleniyor.

Samsung akıllı telefon kullanıcıları (şu an için sadece Galaxy A51 ve A71), güç tuşuna çift tıklayarak normal mod ve özel mod (Güvenli Klasör) arasında hızlı ve kolay bir şekilde geçiş yapabilecekler. Cihaz üzerindeki artırılmış gerçeklik işlevi, özel içeriğin Güvenli Klasöre taşınmasını da olanak sağlıyor.

Samsung tarafından yapılan bir araştırmaya göre Z Kuşağı tüketicilerinin yüzde 79'u, akıllı telefonlarında aile veya başkalarının görmesini istemedikleri resimler, uygulamalar ve özel sohbetler gibi içeriklere sahip olduklarını ortaya çıkardı. Bu araştırma temelinde ortaya çıkarılan bu özellik 10 Ağustos tarihinde Galaxy A51 ve A71 kullanıcıları için sunuldu. Güncellemenin kademeli olarak destekleyen tüm cihazlara yayılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.