Hava Durumu

Samsung Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi açıklandı!

Samsung Galaxy Note 20 serisinin tanıtım tarihinin açıklanmasının üzerinden birkaç gün geçerken, ortaya atılan iddialar kafaları karıştırmıştı. Zira, beklenilenin aksine Galaxy Z Fold 2'nin 5 Ağustos tarihinde tanıtılmayacağı iddia ediliyordu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samsung Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi açıklandı!

Bazı kaynaklar Samsung'un yeni katlanabilir telefonunun yazılımının hazır olmadığını savundu. Bu kapsamda GSM operatörlerinin cihazı test edemediği iddia edilirken, Güney Koreli teknoloji devinden müjdeli haber geldi.

Galaxy Note 20 tanıtım tarihi açıklandı!

Samsung'un yeni amiral gemisini tanıtacağı Unpacked etkinliği için davetiyeler gönderilmeye başlandı. İşte Galaxy Note 20 tanıtım tarihi!

Samsung Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi!

Samsung İngiltere'nin resmi Twitter hesabında yapılan paylaşımda, Galaxy Fold'da kullanılan kelebek logosunun güncellenmiş bir görünümü ve 5 Ağustos 2020 ibaresi yer alıyor. Bunun yanı sıra "Yeni bir görünüm açılıyor" ibaresinin yer aldığı tweet, cihazın Galaxy Note 20 ile aynı etkinlikte tanıtılacağını doğruluyor.

Beklentilere bakacak olursak: Qualcomm Snapdragon 865+ işlemciden güç alması beklenen cihazın, 12 GB RAM ve 256 GB depolama ile geleceği düşünülüyor. Tabi, 512 GB depolama sunan bir modelde kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Telefonun tüm sürümleri 5G desteğine sahip olacak, ancak bazı pazarlarda 5G devre dışı bırakılacak. Bu pazarlar arasında Türkiye'nin de yer aldığını söylememiz yanlış olmayacaktır. 25W hızlı şarj ve 15W kablosuz şarj desteği bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.