Hava Durumu

Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı ile ortaya çıktı, dudak uçuklattı!

Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatına dair yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Samsung'un Türkiye ihtimali de olan yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 fiyatıyla da Galaxy Z Fold 2'ye bir hayli benzeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı ile ortaya çıktı, dudak uçuklattı!

Galaxy Z Fold 3, Galaxy S21 ile birlikte şu sıralar gündemden pek düşmüyor. Samsung'un Galaxy Z Fold 2'den sonraki katlanabilir akıllı telefonu olacağı söylenen Galaxy Z Fold 3, daha önceki sızıntılarda bazı özellikleri ile bizleri selamlamıştı. Bu özelliklerin arasında Kore merkezli kaynakların iddiasına göre ekran altı kamera teknolojisi yer alıyordu. Yeni bir sızıntı ise Galaxy Z Fold 3'ün özelliklerine değil, fiyatına odaklanmış durumda. Görünüşe göre yeni katlanabilir akıllı telefon fiyatıyla uygun fiyatlı katlanabilir telefon bekleyenleri üzebilir.

İŞTE MUHTEMEL GALAXY Z FOLD 3 FİYATI

Galaxy Z Fold 3 fiyatı için yapılan sızıntıya göre telefon, 1.999 dolardan satışa sunulacak. Daha önce Samsung'un Galaxy Z Fold serisinde fiyatları 1.500 dolar seviyesine çekebileceği söylenmişti. Ancak son sızıntıya göre böyle bir durum gerçekleşmeyecek ve Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 2 gibi 1.999 dolardan satışa çıkacak.

Son bir şarkı: Samsung Galaxy Note ailesini son kez üretebilir!

GALAXY Z FLİP 2 VE GALAXY Z FLİP LİTE DETAYI

Katlanabilir telefon Galaxy Z Fold 3, sızıntılardaki ekran altı kamera teknolojisi dışında tasarımıyla Galaxy Z Fold 2'ye benzeyecek gibi görünüyor. Fakat Samsung'un Galaxy Note serisini sonlandıracağına dair iddialardan yola çıkarak, Galaxy Z Fold 3'ün dahili S Pen desteği ile geleceğini de söyleniyor. Ayrıca Galaxy Z Flip 2 ve Galaxy Z Flip Lite gibi iki farklı katlanabilir akıllı telefonun da iddialarda adı geçiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.