Hava Durumu

Sancakay Ilım bakın kimin yeğeni çıktı!

Survivor 2021 kadrosunda kadın futbolcu Sancakay Ilım da yer aldı. Survivor Gönüllüler takımında yer alan Sancakay Ilım Morgül'ün aynı zamanda futbol dünyasından ünlü bir ismin yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sancakay Ilım bakın kimin yeğeni çıktı!

Bu hafta başlayacak olan Survivor 2021'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları belli oldu. Galatasaraylı eski futbolcu Barış Özbek'in yanı sıra futbol camiasından bir ismin daha yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Ünlü teknik direktör Ünal Karaman'ın yeğeni Sancakay Ilım, Survivor 2021'de Gönüllüler Takımı'nda mücadele edecek.

SANCAKAY ILIM KİMDİR?

İşte Survivor 2021 yarışmacısı Sancakay Ilım'ın hayatına dair bilgiler;

30 Ocak 1997'de İstanbul Bahçelievler'de dünyaya gelen, İzmir ve Rize'de büyüyen Sancakay Ilım, spora ritmik jimnastik ile başladı. Lise 3'e kadar İzmir'de okudu ve futbol kariyerine futsal ile başladı. Daha sonra ise futbola yöneldi.

RUSÇA BİLİYOR

Lise 4'de Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdi ve futbol kariyerine devam etti. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay, Türkçe harici, İngilizce ve Rusça da biliyor.

KONSERVATUVARA GEÇİŞ YAPTI

Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul'a taşındı ve şuan lisans 4. Sınıf öğrencisi olan Sancakay, 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadı. Sancakay Ilım, uzun süredir İstanbul'da bir mekanda vokalist olarak sahne alıyor ve kendi bestelerini seslendiriyor.

LİSANSI RİZE YEŞİL ÇAY SPOR'DA

Öte yandan Sancakay,2016 yılından bu yana Rize Yeşil Çay Spor'un lisanslı futbolcusu olarak gözüküyor.

ÜNAL KARAMAN PAYLAŞIMLARI

Survivor'da mücadele edecek olan Sancakay Ilım, dayısı olan Ünal Karaman ile bazı fotoğraflarını da sosyal medyada paylaşmış durumda.

SURVIVOR 2021 TAKIMLARI ŞU ŞEKİLDE:

ÜNLÜLER TAKIMI: Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer,İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek GÖNÜLLER TAKIMI: Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.