Hava Durumu

Şankaya ile devam

Bursaspor’da Divan Başkanlık Kurulu başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Kadir Şankaya güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2012 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2012 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şankaya  ile devam
Bursaspor’da seçimli Divan Başkanlık Kurulu başkanlığı toplantısına 142 üye katıldı. Geçici divan başkanlığını Mutlu Uraz’ın üstlendiği toplantıda Bursaspor’da üç dönem yöneticilik yapan İlhan Uslu, Selçuk Eren, Ferrun Nayman ve Şentürk Turan divana kabul edildi. Kadir Şankaya’nın tek aday olarak gittiği Divan Başkanlık Kurulu seçiminde Şankaya güven tazelerken üyelikler Erhan Mendi, Nuri Karaca, Burhan Vatan ve Galip Sakder’den oluştu.

BÜYÜK BİR OLAY BAŞARDIK

Divan’da konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı CAS sürecinde yaşananları anlattı. Yazıcı, “O mahkemeye gittim. Bizzat izledim ve konuştum. Görmenizi isterdim. Orada, karşınızda UEFA'nın 4 tane avukatı ceza almamız için yırtınıyorlar. Büyük bir olay başardık” dedi. Yazıcı ayrıca başkanlığı döneminde birçok olayla karşılaştığını belirterek, “Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Adamın biri şikayet ediyor ondan sonra 3-5 gün önce kendisi dolandırıcılıktan, sahtekarlıktan hapis cezası alıyor” ifadelerini kullandı.

BİZİM MEMURUMUZ

Divan’da söz alan eski başkanlardan Cavit Çağlar da yaptığı sert çıkışla dikkat çekti. Yönetim Kurulu’nu CAS’taki davayı kazanmalarıyla ilgili kutlayan Çağlar, “Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe Bursaspor’a maddi manevi büyük destek olmuşlardır. Burada zaman zaman eleştiriler de yapılıyor. Ertuğrul Sağlam da Divan da eleştirildi. Bu kulübün gerçek sahibi sizlersiniz. Ertuğrul, Bursaspor’un maaşlı memuru. Yani bir profesyonel. Tabii ki hesabı yönetim kuruluna verecek ama eleştiriyi de kabul edecek. Ben de bu konuyu kendisiyle konuştum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.