Hava Durumu

Şanlıurfa'da avukat ve kardeşini öldüren firari yakalandı

Şanlıurfa'da, avukat ve kardeşinin öldürülmesiyle ilgili aranan Osman Altun, İzmir'de yakalandı. Kente getirilen Altun, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şanlıurfa'da avukat ve kardeşini öldüren firari yakalandı

Karşıyaka Mahallesi'nde 16 Temmuz'da meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasındaki avukat İsa Alkan ve kardeşi Ömer Alkan, kayınbiraderleri Mehmet ve Osman Altun ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen kayınbiraderler, tabancayla enişte ve kardeşine ateş açtı. İsa ve Ömer Alkan kardeşler, hayatını kaybederken, Altun kardeşler ise kaçtı.

Olayın ardından soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kardeşlerden Mehmet Altun'u 1 gün sonra yakaladı. Gözaltına alınan Altun, sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Firari Osman Altun'un yakalanması için de Cinayet Büro Amirliği bünyesinde özel ekip oluşturuldu. Yapılan çalışmada Altun'un, İzmir'de gizlendiği belirlendi. Düzenlenen operasyonla yakalanan Altun, Şanlıurfa'ya getirildi. Emniyette sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Osman Altun, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.