Hava Durumu

Şanlıurfa'da feci kaza! Ölen 5 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Şanlıurfa'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından bugün ailelerine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şanlıurfa'da feci kaza! Ölen 5 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 20'nci kilometresindeki Uğurlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine doğru giden Mustafa Boğa yönetimindeki 34 SY 4531 plakalı otomobil, sürücüsü öğrenilemeyen 35 AJS 226 plakalı otomobile kafa kafaya çarptı.

Kazada hurdaya dönen otomobillerdeki Mustafa Boğa, Süleyman Bütün, Ahmet Gün ile amca çocukları olan Mehmet Alpak, Hadi Alpak ve İbrahim Alpak yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan, Süleyman Bütün, Ahmet Gün, Mehmet Alpak, Hadi Alpak ve İbrahim Alpak, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsilerinin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin teslimi sırasında yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kazada ölen ve birbiriyle amca çocukları olan Mehmet Alpak, Hadi Alpak ve İbrahim Alpak'ın Uğurlu Mahallesinde, Süleyman Bütün ve Ahmet Gün'ün ise Harran'da toprağa verileceği belirtildi.

Kazada ağır yaralanan Mustafa Boğa'nın tedavisi ise sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.