Hava Durumu

'Sarhoş adam' heykeli görenlerin dikkatini çekti

Daha önce Porsuk Çayı kenarına çevre temizliğine dikkat çekmek için yerleştirilen "çekirdek çitleyen eşek' heykeliyle gündeme gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şimdi de alkolün zararlarına dikkat çekmek için yeni bir heykel yaptırdı. Heykel barlar sokağının girişine konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sarhoş adam' heykeli görenlerin dikkatini çekti

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nce alkolün zararlarına dikkat çekmek için 'Şişede durduğu gibi durmaz' yazılı, yanında içki şişesi bulunan, bank üzerinde sızmış adam heykeli, Tepebaşı ilçesine konuldu.

Kentin farklı noktalarına yerleştirilen heykellerle çeşitli mesajlar vermeyi amaçlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nce Tepebaşı ilçesine 'sarhoş adam' heykeli konuldu.

Büyükşehir Belediyesi'nce alkolün zararlarına dikkat çekmek için atölyede 'sarhoş adam' heykeli hazırlatıldı.

'Şişede durduğu gibi durmaz' yazılı, yanında içki şişesi bulunan, bank üzerinde sızmış adam heykeli, eğlence mekanlarının yer aldığı Hoşnudiye Mahallesi'nde, 'Barlar Sokağı' olarak adlandırılan Vural Sokak girişine konuldu.

'Sarhoş adam heykeli' görenlerin dikkatini çekti.

Belediye tarafından daha önce Porsuk Çayı ile çevresinin temiz kalmasına dikkat çekmek için 'Kovadan balık tutan adam' ve 'Çekirdek çitleyen eşek' heykeli çay kıyısına yerleştirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.