Hava Durumu

Sarmaş dolaş poz veren Survivor yarışmacıları aşk mı yaşıyor? Jet yanıt...

Samimi pozlarından dolayı adı sürekli Mert Özal'la aşk dedikodularına karışan Evrim Keklik, bugün Demet Akalın ve Alişan'ın programında bir sevgilisinin olmadığını Öcal'la arkadaş olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2020 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sarmaş dolaş poz veren Survivor yarışmacıları aşk mı yaşıyor? Jet yanıt...

Survivor 2020'nin yarışmacılarından Evrim Keklik, bugün Alişan ve Deme Akalın'ın Sabah Sabah isimli programına konuk oldu. Keklik, özel hayatı ve Survivor hakkında samimi itiraflarda bulundu.

"MERT'LE ARAMIZDA AŞK YOK"

Survivor'da ve sonrasında sık sık Mert Öcal'la alakalı paylaşımlar yapan Evrim, aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu. Yarışma öncesi de Öcal'la görüştüklerini belirten Keklik, sevgili oldukları yönündeki haberler için"Burası Survivor kadını-erkeği yok. Mert'le aramız çok iyi ancak arkadaşız. Aramızda aşk yok." ifadelerini kullandı.

"SURVIVOR'DA AŞIK OLMADIM"

Evrim Keklik'in sabah programındaki açıklamalarının öncesinde ünlü oyuncu Mert Öcal verdiği röportajda "Survivor'da maalesef aşık olmadım. Aşık olma ihtimalim olsa bile orada öncelikler var. Açlık ve barınma varı. Bunları karşılayamadığımız için ona sıra gelmedi. Evrim benim canımdır. İnsanların dediği gibi bir şey yok maalesef" cümlelerini kurdu.

"OYUNCULUK TEKLİFLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Öte yandan yarışma sonrası oyunculuk tekliflerin geldiğini söyleyen Keklik, sözlerine şöyle devam etti: "Uzun süredir tatildeydim. Birkaç proje teklifi geldi ama düşünme aşamasındayım. Bilemiyorum yapabilir miyim?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.