Hava Durumu

Saturday Night Live, Dogecoin'e yaramadı!

Dogecoin yatırımcılarının bir süredir beklediği Elon Musk'ın sunduğu Saturday Night Live yayınlandı. Elon Musk bir skeçte kendisini "Dogefather" olarak nitelendirdi. Ancak o esnada Dogecoin yüzde 28 geriledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2021 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2021 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saturday Night Live, Dogecoin'e yaramadı!

Dogecoin yatırımcılarının bir süredir beklediği Elon Musk'ın sunduğu Saturday Night Live yayınlandı. Elon Musk bir skeçte kendisini "Dogefather" olarak nitelendirdi. Ancak o esnada Dogecoin yüzde 28 geriledi. Dogecoin daha sonra gelen tepki alımlarıyla kayıplarını kısmen azalttı.

Dogecoin yatırımcıları, yayın esnasında Dogecoin'den bahsedilmesinin kripto paranın değerini 1 dolara çıkarmasını umuyordu. Yatırımcılar, Elon Musk'tan Dogecoin ile ilgili olarak önemli açıklamalar bekliyordu. Hatta bazı hesaplardan daha önce portföyüne Bitcoin ekleyen Tesla Motor'un bu sefer Dogecoin almaya başladığı yazılmıştı.

Elon Musk, skeçteki karakteriyle Dogecoin için "geleceğin para birimi" diyor ve kendisini "Dogefather" olarak tanımlıyor.

YAYIN ÖNCESİ BÜYÜK YATIRIMCILAR SATTI

Yayın öncesinde yaşanan büyük satışın ardından yapılan tespitlere göre, bir kripto cüzdana 11 milyon dolar, ikinci bir kripto cüzdana ise 15 milyon dolarlık Dogecoin transfer edildi. Yaşanan satışları bu iki büyük transferin tetiklediği belirtiliyor.

Yaşanan yoğun satış esnasında komisyonsuz alım-satım platformu Robin Hood bir süre hizmet veremez duruma geldi. Bir çok kullanıcının kripto para işlemleri yapamadığını söylemesinin ardından Robin Hood platformda problemlerin yaşandığını kabul etti. Ancak yaklaşık bir saat sonra platform yeniden kripto para alım-satımına açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.