Hava Durumu

Savaş Özdemir, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etti

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dün akşam 192. bölümüyle ekranlara geldi. Hızır Çakırbeyli'nin yakın arkadaşlarından olan Tipi, Macit'in oğlu tarafından vurularak öldürdü. Böylece dizinin ilk sezonundan beri kadroda yer alanSavaş Özdemir de Edho'ya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Savaş Özdemir, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etti

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Pelin Akil'in paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 27 Nisan Salı akşamı 192. bölümüyle ekranlara geldi. Edho'nun son bölümünde dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı.

Rıdvan'ın kardeşi Macit'i boğarak öldüren Tipi düşmanlarının bir numaralı hedefi haline geldi. Rıdvan'ın peşinde olduğu Tipi ise düştüğü tuzak sonucunda mezarlıkta vuruldu. Tipi, o sırada mezarlığa gelen yakın dostu Hızır Çakırbeyli'nin kucağında son nefesini verdi. Tipi'nin ölmesi Hızır Reis'i de gözyaşlarına boğdu.

"VAKTİ GELDİĞİNDE SAHNEDEN ÇEKİLMESİNİ BİLECEKSİN"

Böylece ilk bölümden bu yana Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir, Eşkıya'dan ayrıldı. Sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yapan oyuncu, gönderisine; "Hiç bırakmak istemediler ve inanın, benim içinde çok zor oldu Tipi'yle vedalaşmak. Onu çok uzun bir zaman bedenimde konuk ettim kendi hayat hikayemden çok şey verdim. Fakat artık yorgundum. Hani derler ya vakti geldiğinde sahneden çekilmesini de bilmeli evet zamanı çoktan gelmişti. Bu ışıltılı karakteri benimle buluşturan böylesine güçlü bir projenin baş senaristine çok kıymetli senaryo ekibine, birkaç günde mucizeler yaratan teknik ekibine, sanat, kostüm, makyaj, saç, reji ekibinde harikalar yaratan göremediğiniz ama görseniz çok seveceğiniz bağrınıza basacağınız koca yürekli kahramanlara, beni her konuda her zaman destekleyen ve yanımda olan aileme , güzel sözleriyle beni yüreklendiren arkadaşlarıma, projenin başından bu yana bana kardeşçe desteğini esirgemeyen menajerim sevgili kardeşim Hakan Altut'a. Ve bizleri izleyerek onurlandıran gururlandıran tüm izleyici dostlarıma gönülden teşekkür ederim. Tekrar birlikte olacağımızı umut ediyorum. Sağlık huzur mutluluk ve aydınlık yarınlar bizimle olsun... Hoşça kalın" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.