Hava Durumu

'Savaşmayı öğrendik'

Bursaspor kalecisi Çağlar Şahin Akbaba yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez'in oyun sistemine göre mücadele ve savaşmayı öğrendiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2020 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2020 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Savaşmayı öğrendik'

MÜCADELE YÖNÜMÜZ GELİŞTİ

Bursasporlu Çağlar Şahin Akbaba Antalya kampında teknik direktör İbrahim Üzülmez'den savaşmayı öğrendiklerini açıkladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde soruları yanıtlayan tecrübeli eldiven, "Kamp hepimiz adına güzel geçti. Kondisyon anlamında hocanın en çok önem verdiği mücadele yönümüzü geliştirdik. Bu kısa zamanda maçlarda daha iyi mücadele etmememiz için savaşmayı öğrendik. İnşallah bunları da sahaya yansıtırız. Ve böylece kampta çalıştığımız sürecin kazancını elde ederiz." diye konuştu.

DEVRE ARASI BÜYÜK AVANTAJ OLDU

Teknik direktör değişikliğine de değinen Çağlar, "Yalçın hoca zamanında biraz daha riskli oyun, biraz daha pasa dayalı bir oyun sistemi vardı. İbrahim hocanın sisteminde biraz daha mücadele ve savaşmaya yakın bir oyun stili var. Bu aranın da bizim için iyi olduğunu söyleyebilirdim. Çünkü farklı bir hocaya alışma döneminin devre arasına gelmesi bizim için avantaj oldu. İnşallah hocanın istediklerini sahaya yansıtırız. Taraftarı da mutlu edecek sonuçları alarak sezon sonunda istediğimiz noktaya ulaşırız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.