Hava Durumu

Savulun Karaca geliyor!

Mavi Siyahlılar son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u M.Fehmi Gerçeker Stadı'nda 1-0 mağlup ederek iyice rahatladı. Karacabey Belediyespor en yakın rakibi ile farkı 15'e yükseltti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2020 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Savulun Karaca geliyor!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirvede yer alan Karacabey Belediyespor, 24. hafta mücadelesinde sahasında son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Mavi Siyahlılar elde ettiği bu galibiyet ile rakiplerinin puan kaybettiği haftada en yakın takipçisiyle arasındaki farkını da 15'e çıkardı. Bursa ekibi böylece bitime 10 hafta kala zirveye de iyice yalnız kaldı. Rakibiyle dün M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda karşı karşıya gelen Karacabey Belediyespor maça oldukça baskılı başladı. Mavi Siyahlılar 30. dakikada Rasimcan ile maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmazken Karacabey Belediyespor soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi. Mavi Siyahlılar mücadelenin ikinci devresine de etkili başladı. Girdiği pozisyonlarda zayıf rakibi karşısında skor üretmeyi başaramayan Karacabey Belediyespor maçı 1-0 kazanmasını bilerek 3 puanı cebine koydu. Bursa ekibi en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor'un haftayı beraberlikle kapa- ºmasıyla bitime 10 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını da 15'e çıkardı. Mavi Siyahlar 25. haftada pazar günü deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.