Hava Durumu

Schmidt: Galatasaray'la tur şansımız eşit

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Roger Schmidt, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçı öncesi basın toplantısında konuştu. İki takımın tur şansının eşit olduğunu belirten Schmidt, "Onlar da bizim gibi kısa bir hazırlık dönemi geçirdi, tur şansını yüzde 50-50 olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2021 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2021 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Schmidt: Galatasaray'la tur şansımız eşit

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda karşılacağı PSV Eindhoven'da teknik direktör Roger Schmidt basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Schimdt, "Oyuncular ellerinden geldiği kadar çalıştı, yarınki maçı bekliyorlar" ifadelerini kullandı.

Roger Schmidt'in açıklamalarından satır başları:

"ZORLUK ÇEKMEYECEĞİMİZİ UMUYORUM"

"Maça hazırız, iyi hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncular ellerinden geldiği kadar çalıştı, yarınki maçı bekliyorlar. Malen ve Dumfries kadroda yok, zorluk çekmeyeceğimizi umuyorum. Beklentimiz de ayrılmalarıydı, teklifleri değerlendiriyorlar. İyi sezon geçirdiler, Avrupa Şampiyonası'nda da iyi oynadılar.

"GALATASARAY'I ANALİZ ETME ZORLUĞU ÇEKMEDİK"

"Galatasaray tecrübeli takım, bizim gibi şampiyonluk için oynuyorlar her zaman. Onlar da bizim gibi kısa bir hazırlık dönemi geçirdi, tur şansını yüzde 50-50 olarak görüyorum. Galatasaray'ı analiz etme zorluğu çekmedik, geçen sezon maçlarını analiz ettik. Olympiakos maçının oynanmadığını ve zorluk çektiklerini biliyoruz. Biz oyuncularımızı en iyi şekilde hazırladık, taktiksel açıdan bakıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.