Hava Durumu

Seçim sürecini bekliyorum

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transfer için belirli girişimlerde bulunduğunu ancak kendi adına şu anda genel kurulu beklediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2013 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2013 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seçim sürecini bekliyorum

Hikmet Karaman, Bursaspor’da gerçekleşecek 6 adaylı olağanüstü genel kurulu beklediğini belirtti. Sezonun sona ermesinin ardından transferde adım attıklarını ancak şu anda seçim sürecini beklediğini söyleyen Karaman; “Transfer için şu anda ne konuşsak yanlış olur. Mevcut yönetimimizden 2 aday var. Ayrıca 4 değerli başkan adayı da bulunuyor. Her aday göreve gelebilir” dedi. Bu sürecin kısa sürede sonuçlanması gerektiğini de sözlerine ekleyen Karaman; “Bursa halkı ve kulübün doğru kararı vereceğine güvenim tam” açıklamasını yaptı.

Kurtuluş altyapıda

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türk futbolunun kurtuluşunun altyapı olduğunu söyledi. Enes Ünal’ın Bursaspor’da kalmasına çok sevindiğini belirten Karaman; “Babası Mesut Ünal bize inandı ve büyük fedakarlık yaparak oğlunu Avrupa’ya götürmedi. Bursaspor’da bıraktı. O nedenle ona teşekkür ediyorum” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı yeni sezonda 15 oyuncuyu Avrupa kampına götürmek istediğini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.