Hava Durumu

Sedat Dursun: Oynamamak geriye götürdü

İbrahim Üzülmez'in göreve gelmesiyle formasına kavuşan Sedat Dursun, "Oynamadığım 12-13 maç beni tabii ki geriye götürdü. Maç eksikliği çok fark ettirdi. Şu an sezon normal verilerinin 1-1.5 kilo üzerindeyim. Kampta bu kiloyu da vereceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sedat Dursun: Oynamamak geriye götürdü

VEDAT MURIGI DE ETKİLENDİ

Yalçın Koşukavak döneminde sezona iyi bir başlangıç yaparak başlayan ancak sonrasında kızağa çekilen Sedat Dursun İbrahim Üzülmez'in göreve gelişiyle formasına kavuştu. Yaşadığı günleri Antalya kampında Sönmez Medya'ya anlatan genç futbolcu, "Ben alt liglerde oynayarak geldim. Burada oynadığım maçlarda kendimi iyi olarak gördüm. Bursaspor taraftarı önünde bana verilen büyük destekle elimden geleni yaptım. Oynamadığım 12-13 maç beni tabii ki geriye götürdü. Maç eksikliği çok fark ettirdi. Vedat Muriqi iki haftalık sakatlıktan sonra Göztepe karşısında oyuna girdi ve 35 dakika oynadı. Sonrasında da 'Ben maç eksikliğini hissediyorum' diye konuştu. Bana bakacak olursanız benim çok daha uzun bir süre oynamadığım zaman oldu. Toparlanmaya çalışıyorum. Kampı iyi şekilde geçirip sezona güçlü bir şekilde girmek istiyorum." dedi.

EN FAZLA 1.5 KİLO FAZLAM VAR

Kilolu olduğuna dair gelen eleştirilere de yanıt veren Sedat Dursun, "Şu an normal verilerinin 1-1.5 kilo üzerindeyim. Bu da oynamamanın verdiği ritim bozukluğu, çabukluğumu kaybetmemden kaynaklandı. Kampta bu kiloyu da vereceğim. Bu nedenle kilolu görünmüş olabilirim." ifadelerini kullandı. Kendisini savunmada daha iyi hissettiğini belirten genç krampon, "Ben daha önce ön liberoydum. Ama savunma orijinli bir oyuncuyum. Stopere geçtikten sonra kendimi daha rahat hissetmeye başladım. Yedi aydır stoper oynuyorum. Artık orta saha özelliklerimi kaybettim gibi oldu. Daha doğrusu pratiğimi kaybettim. Stopere de alıştım. Antrenmanlarda ve maçlarda stoperde oynadığım için kendimi daha rahat hissediyorum. Zamanla daha çok maç oynayarak daha iyi bir stoper olacağıma inanıyorum." diye konuştu.

FİZİKSEL EKSİKLİĞİMİZ VAR

Hocamız ilk geldiği günlerde fizik kondisyon açısından takımda eksiklikler olduğunu söylemişti. Takımın kampa gelme amacı da bu eksiklerimizi gidermek. O nedenle sezon sonunda istediğimiz başarıya ulaşmak için burada iyi çalışıyoruz.

BU LİGİN EN İYİSİYİZ

Hatayspor karşısında aldığımız galibiyet çok iyi oldu. Lideri kendi evimizde yendik. Aradaki puan farkını kapattık. Üç puanımız silinmeseydi çok daha iyi olacaktı. Biz inanıyoruz ki biz bu ligin en iyi takımıyız. Ligin en iyi oyuncularına sahip takımıyız. Sezon sonunda arzuladığımız Süper Lig'e yükseleceğiz.

KARARLAR ALEYHİMİZE İŞLİYOR

Bu sezon ligde çok puanımız hakem kararları nedeniyle gitti. Menemenspor maçında verilmeyen penaltı ilk aklıma gelen. Ondan öncekiler de var. Eğer o kararlar lehimize verilseydi belki şimdi bu durumda değil, çok farklı yerde olabilirdik. Süper Lig'de olduğu gibi kararlar yine bizim aleyhimize işliyor. Bu durum bizi çok rahatsız ediyor. Hakemlerin de daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Çünkü hoş bir durum olmuyor.

İBRAHİM HOCA BÜYÜK BİR İSİMDİ

"İbrahim hocayla geçen hafta dolu dolu antrenman yapma fırsatı bulabildik. Şimdi kampta birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Oyunculuğunda çok büyük bir isimdi. Kari- yerli bir futbolcuydu. Bize katacaklarının olacağını biliyorum. Takımı sahiplenişi çok önemli. Hatayspor maçında fark etmişsinizdir. Bundan sonrası için bir birimizi tanıdıkça çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.