Hava Durumu

Sedat Peker'in avukatı: Müvekkilime ulaşamıyorum

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın; " 5-6 gündür müvekkilime ulaşamıyorum. Peker kendisine yönelik baskının artacağına, iletişim kurma yollarının kapatılacağına dair bir kaygı içindeydi. Bu yaşanan kesinti kaygısının haklılığını gösteriyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sedat Peker'in avukatı: Müvekkilime ulaşamıyorum

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, müvekkili ile olan iletişimine ilişkin konuştu. Barkın, Peker'in fiziki olarak da tecrite alınıp alınmadığı sorusunu yanıtladı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, TELE 1'de yayınlanan Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Manşet programına konuk oldu. Peker'in Türkiye'ye iade edilip edilmeyeceğine ilişkin konuşan Barkın, program konuklarından gazeteci Tolga Şardan'ın "Peker sadece dijital tecritte mi? Müvekkilinizin sesini duydunuz mu?" sorusunu yanıtladı.

Avukat Barkın şöyle konuştu:

"Kendisiyle görüşmedim. Daha önce benimle iletişim kurduğu telefondan çağrıma yanıt verilmedi. Bir hukukçu hassasiyetini göstermeliyim. Benimle bu arifede yargılandığı davaların iddianamesini talep eden bir kimse benimle telefon görüşmesi yapmadı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.