Hava Durumu

Şehidin annesi: "Oğlumun kanı yerde kalmasın"

Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Anıl Kemal Kurtul'un cenazesi Hatay'da toprağa verildi. Şehidin 6 aylık kızı Öykü polis ablalarının kucağında babasının cenazesine geldi, şehit eşi Hülya Kurtul, "Kızım da babası gibi kahraman bir polis olacak" dedi. Şehidin annesi Meryem Kurtul ise oğlunun kanının yerde kalmamasını isteyerek kendisinin de göreve hazır olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2020 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehidin annesi: "Oğlumun kanı yerde kalmasın"

Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanarak şehit olan polis memuru Anıl Kemal Kurtul'un cenazesi ilk olarak baba evine getirilerek, helallik alınmasının ardından Kırıkhan Belediyesi Mezarlık Kompleksine getirildi.

OĞLUMUN KANI YERDE KALMASIN

Şehidin annesi Meryem Kurtul, törene katılan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan oğlunun kanının yerde kalmamasını isteyerek kendisinin de göreve hazır olduğunu söyledi.

6 AYLIK KIZI CENAZEYE GELDİ

Şehidin 6 aylık kızı Öykü özel harekatçı polis ablalarının kucağında babasının cenazesine geldi. Şehidin eşi Hülya Kurtul kızının da babası gibi kahraman bir polis olacağını söyledi.

2 yıl önce evlenen 1 çocuk babası şehit polis memuru Anıl Kemal Kurtul'un naaşı cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Törene İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın yanı sıra Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Kaya, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.