Hava Durumu

''Şehit ailelerinden özür dilerim''

Hakkında, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, şehit haberleriyle ilgili sarf ettiği sözleri için yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verilen Nur Yerlitaş, karar sonrası ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2018 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2018 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Şehit ailelerinden özür dilerim''

Modacı Nur Yerlitaş, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Yanlış anlaşıldığını belirten modacı, "Şehit ailelerinden özür dilerim. Allah şehitlerimizi nurlar içinde yatırsın" dedi.

Nur Yerlitaş'ın, '2. Sayfa' programına yaptığı açıklamadan satır başları şöyle:
"Allah benim canımı biraz sonra alsın inşallah. Beyin kanseriymişim haberim yok. O gece bir davete gittik. Serkan Kaya şarkıları dinliyoruz. Benim de telefonum açık, kız kardeşim evli çoluğu çocuğu olan, çok prensipli bana uyarılarda bulunan bir insan. Serkan Kaya'nın eşine demiş ki 'Ablamı izliyorum telefondan insanlardan hep oraya küfür geliyor', 'şehit var sen orada eğleniyorsun' diye. Hemen kız kardeşim bakıyor şehitlerle ilgili haber yok. Kız da benim kulağıma Serkan'ın hanımı, 'Benan abla yazdı böyle böyle ama şehit yokmuş, ama yayını kapatmanı istiyor' dedi. Ben şehit olduğunu duysam kapatmaz mıyım? Böyle bir şey yapar mıyım? O görüşme orada duruyor. Ben öyle bir şey yapsam, görüşmeyi silmez miyim? O görüntü ertesi gün de duruyordu. Bana küfür edenler, yazanlar var ama ben yalan konuşmam.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.