Hava Durumu

Şehit annesinin feryadı yürek dağladı

Terhis olan evlatları Doğan Acar'ın gelmesini beklerken, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Merkez Komutanı Kurmay Albay Hasan Hüseyin Ataner’den, şehit olduğu haberini alan ev kadını anne Fatma Acar gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şehit annesinin feryadı yürek dağladı
Albay Hasan Hüseyin Ataner, aileye sarılarak teselli etmeye çalıştı. Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın da gözyaşlarını tutamadı.


SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Acı haberi alan anne Fatma Acar, sinir krizi geçirdi. Anne Acar’a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada eve gelen market işletmecisi baba Mehmet Acar, "Allah belalarını versin" dedi. Ağabey Şahin Acar ise baygınlık geçirdi, yere düşmesini kendisini tutan arkadaşları önledi. Sağlık ekipleri ağabey Acar’a da müdahale etti.

KARDEŞİNE OTOMOBİL ALIRKEN ACI HABER GELDİ

Şırnak'n Beytüşşebap İlçesi'nde, terhis olduktan sonra, memleketine gelmek üzere bindiği helikoptere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit düşen er Doğan Acar'ın ağabeyi Şahin Acar, acı haberi kardeşine satın alacağı otomobilin işlemleri için gittiği noterde aldı. Facebook'taki sayfasında geçen 3 Ağustos'ta "Aracım satılmıştır, alan arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun" paylaşımında bulunan şehit erin ağabeyinin, terhis olan kardeşi için pazarlığını yaptığı başka bir otomobili alarak, sürpriz yapmayı planlarken ölüm haberini aldığı öğrenildi.

Öte yandan şehit erin cenazesinin bu akşam Denizli'ye getirilmesi beklenirken, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de şehidin evine taziye ziyaretinde bulundu. Çal Belediyesi de, Sudan Koyun Geçirme Festivali'nin tanıtımı için yarın (salı) Bayramyeri'nden Delikliçınar Meydanı'na kadar koyunlarla yapılacak yürüyüşün iptal edildiğini duyurdu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.