Hava Durumu

Sekreterine cinsel ilişki için anlaşma imzalattı

İtalyan politikacı Luigi de Fanis’in sekreterine 36 bin euro karşılığında kendisiyle ayda en az dört kere cinsel ilişkiye girmesini şart koşan anlaşma imzalattığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2013 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2013 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sekreterine cinsel ilişki için anlaşma imzalattı

İtalyan politikacı Luigi de Fanis (53), sekreterine ‘ayda en az dört kez cinsel ilişki’ şartını içeren bir anlaşma imzalatmakla suçlanıyor. İtalyan yetkililer, Abruzzo bölgesi belediye meclisi üyesi olan Fanis’in sekreteri Lucia Zingariello’ya (32) yılda 36 bin euro maaş karşılığında bu anlaşmayı zorla imzalattığını açıkladı. Olay İtalyan polisinin sekreterin evinde bir arama gerçekleştirmesi üzerine ortaya çıktı. Polis, Zingariello’nun evini adı, Fanis ile beraber hortumculuk, gasp ve dolandırıcılık gibi suçlara karıştığı için aradı.

Arama sırasında cinsel ilişki şartını içeren anlaşmaya rastlandı. Yetkililer anlaşmanın buruşturulup bir çöpe atıldığını açıkladı. Bir çocuk annesi sekreter Zingariello ise, “Anlaşmayı zorla imzalattı. Benimle ilgili takıntıları vardı. Çok korktum. Hayır diyemedim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmedim. Şimdi hayatım kâbusa döndü.

Tehdit telefonları alıyorum evimden dışarı çıkamıyorum” dedi. Sekreter, anlaşmayı hasta annesinin sağlık masraflarını karşılamak için kabul ettiğini söyledi. Fanis de Zingariello ile arasında bir ilişki olduğunu kabul etse de, zorla anlaşma imzalattığını yalanladı. Fanis’in avukatı Domenico Frattura, “Müvekkilim bana suçlamaların tamamen asılsız olduğunu söyledi. O ve sekreteri arasında sadece bir aşk ilişkisi vardı” diye konuştu. İkili üzerinde yürütülen soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.