Hava Durumu

Sel sularının içinde buldular!

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış, kent merkezi ve ilçelerde hayatı olumsuz etkiledi. Yağışlar nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, ekili tarlalar sular altında kaldı. Sel suları yüzünden mağdur olan vatandaşlar, cep telefonuyla çektikleri görüntülerde belediye yetkililerine tepki gösterdi. Vatandaşlar, suyun içinde buldukları köstebeği de kurtararak doğal yaşam alanına bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2018 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2018 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sel sularının içinde buldular!

Şanlıurfa'da 2 gündür etkili olan sağanak yağış, kent merkezi ile Suruç, Hilvan, Harran ve Viranşehir ilçelerinde sel taşkınlarına yol açtı. Kent merkezindeki Sırrın ve Eyyübiye mahallelerinde de caddeler göle döndü. Trafikte güçlükle ilerleyen araçlar, uzun kuyruk oluşturdu. Birçok araç ise su birikintileri yüzünden yolda kaldı. Eyyübiyeye bağlı Akçamescid Mahallesi'nde dere taştı, ekili tarlalar sular altında kaldı. Pamuk tarlasının sular altında kalmasından dolayı mağdur olduğunu söyleyen Halil Saçaklı, cep telefonuyla çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Yağışlar Suruç ilçe merkezi ile Aligör Mahallesi'nde de sel baskınlarına neden oldu. Cadde ve sokaklar göle dönen ilçede vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Bilge Mahallesi'nde biriken suları kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalışan vatandaşlar, suyun içinde buldukları köstebeği kurtararak doğal yaşam alanına bıraktı. Yağışların devam edeceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.