Hava Durumu

Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki'ye teşekkür

Aleyna Tilki, "Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor" şeklindeki açıklamasıyla gündeme geldi. Bağcan, genç şarkıcıya teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki'ye teşekkür

2019 yılında İstanbul'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahnesine Selda Bağcan'ı konuk alan ve 'Gesi Bağları' türküsü ile düet yapan Aleyna Tilki, en sevdiği kadın sanatçıyı açıkladı.

"SELDA BAĞCAN'I SEVİYORUM"

Şimdilerde 'Retrograde' ile adından söz ettiren Tilki, "Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki'nin bu sözlerinin ardından Twitter hesabında paylaşımda bulunan Selda Bağcan, "Teşekkürler sevgili Aleyna Tilki" mesajını yayınladı.

"BENİM YOLUMDAN İLERLİYOR" DEMİŞTİ

Bağcan, geçtiğimiz senelerde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Aleyna, bana sosyal medya üzerinden çağrı yapmıştı. Ben de onun uzattığı eli tuttum. Çok başarılı bir pop sanatçısı. Sesi güzel, şarkıları güzel, kendisi güzel. Daha ne olsun! Çok istiyor ve kesinlikle dünya çapında bir star olacak. Bugün de bir şey yazmış sosyal medyada, 'Ben yıldız olmayacağım, efsane olacağım' demiş. Yani benim yolumdan ilerliyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.