Hava Durumu

Semiha Yıldırım, beni çok üzdüler dedi ve Dilek İmamoğlu'na teşekkür etti

AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, kendisi hakkında söylenenlere tepki göstererek "Beni çok suçladılar, çok rencide ettiler. Dilek İmamoğlu'na gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Semiha Yıldırım, beni çok üzdüler dedi ve Dilek İmamoğlu'na teşekkür etti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, kendisi hakkında çıkan haberlere çok üzüldüğünü belirtti ve "Beni çok suçladılar, çok rencide ettiler. Üç gün kendi telefonumu da evin telefonunu da açmadım" dedi.

23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Habertürk muhabiri Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Kendisi hakkında yayımlanan haberlere çok üzüldüğünü belirten Yıldırım, Par'ın "Semiha Hanım, son dönemde sosyal medyada sizinle ilgili yakışıksız söylemler oldu. Üzüldünüz mü, nasıl karşıladınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Beni çok suçladılar, çok rencide ettiler. Üç gün kendi telefonumu da evin telefonunu da açmadım. Herkes "Neden böyle yaptın, ne oldu?" diye sordu. "Hiçbir şey yok" dedim. Hiçbir şey yapmadım. Hiçbir suçum yokken çok üzdüler beni."

Yıldırım, "O dönem, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu bu söylemlere tepki göstermişti: 'Ben Sayın Semiha Yıldırım'ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Hiç iyi niyetli bulmuyorum' demişti. Onun bu sözleri karşısında ne düşünmüştünüz?" sorusu üzerine de şunları kaydetti:

"Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Duygusuna, düşüncesine saygı duyuyorum. Hak etmediğimiz bir olayla karşı karşıya kalınca üzülüyoruz tabii. Bunun için basından biraz uzak duruyorum."

Semiha Yıldırım, eşinin rakibi Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile tanışmadığını da sözlerine ekledi.

Eşinin adaylığının açıklanması sonrası kendi ailesiyle Yıldırım ailesinin fotoğrafının kıyaslanmasına tepki gösteren Dilek İmamoğlu, 1 Ocak'ta Cumhuriyet'e verdiği demeçte "Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım'ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum" ifadesini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.