Hava Durumu

'Sen kan ver, Kızılay can versin'

Özel Balkabağım Anaokulu ve Kızılay Bursa Şubesi'nin birlikte başlattığı "Sen Kan Ver, Kızılay Can Versin" kampanyası Bursa'nın siyaset, iş ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2019 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sen kan ver, Kızılay can versin'

Haber | Seray SAYGILIOĞLU

Özel Balkabağım Anaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da farkını göstermeye devam ediyor. Özel Balkabağım Anaokulu ve Kızılay Bursa Şubesi'nin birlikte başlattığı "Sen Kan Ver, Kızılay Can Versin" kampanyasına Bursa'nın siyaset, iş ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Kampanyaya Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Osmangazi Chp İlçe Başkanı Mete Akyolcular, Osmangazi Belediyesi Mhp Meclis Üyesi Necati Çelik, Mhp Bursa eski Milletvekili ve İYİ Parti Kurucusu Orhan Şen, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, İyi Parti Osmangazi İlçe yöneticileri, Bursa'nın tanınmış İlahiyatçısı Lütfü Taşçı, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Sönmez Medya Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna, Sönmez Medya Yazı İşleri Müdürleri Kemal Göz ve Ali Kemal Aksakal, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Sönmez Medya Reklam Müdürü Tacettin Dursun, Sönmez Medya köşe yazarları Namık Göz, İlhami Yıldız, Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Türk Kızılayı Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve yönetimi, Hüdevandigar Muhtarı Mustafa Pala, Özel Balkabağım Anaokulu Kurucusu Almıla Özgün, Özel Balkabağım Anaokulu öğretmenleri Melike Çıngardaklı ve Tuğba Hamamcıoğlu katıldı. Kan bağışında Bursa- spor'un başarılı futbolcuları Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz ve Ramazan Keskin de hazır bulundu.

DEV KADRO, DEV DESTEK

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem Bursalıları kan bağışı yapmaya davet ederek, "Böylesine önemli bir kampanya başlatan Özel Balkabağım Anaokulu Kurucusu Almıla Özgün'ü ve bu kampanyaya destek olan tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi. Türk Kızılay'ın kurulduğu alanın sürpriz misafirleri ise Özel Balkabağım Anaokulu öğrencileri oldu. Başkan Turgay Erdem, geleceğe emin adımlarla yürüyen miniklere oyuncak hediye etti. Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan ise, "Gelecekte bizim gibi yaşlanmış topluma hizmet etme noktasında kan vermeye teşvik olarak evlatlarımıza, gençlerimize şimdiden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kan bağışlarının önemine dikkat çeken Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ise, "Bir kan 3 can diye söylü- yoruz her zaman. Bu yüzden Bursa halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Her yıl birbirinden değerli sosyal projelere imza attıklarını söyleyen Özel Balkabağım Anaokulu Kurucusu Almıla Özgün, "Bu yıl Kızılay haftasında, ülkemizin şu günlerde en çok ihtiyacı olan bir kampanya. 'Sen kan ver, Kızılay can versin' dedik. Katılımlarımız inşallah çok iyi olacak" dedi.

BURSASPOR DA DESTEK VERDİ

Özel Balkabağım Anaokulu ve Kızılay Bursa Şubesi'nin birlikte başlattığı "Sen Kan Ver, Kızılay Can Versin" kam- panyasına Bursasporlu futbolculardan da destek geldi. Bursaspor'u bu yıl Süper Lig'e taşımak için sahada var gücüyle mücadele eden Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz ve Ramazan Keskin de bu anlamlı organizasyonda kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldular. Her kanın birer can olduğunu söyleyen başarılı futbolcular, "Kanımızın son damlasına kadar bu şehir için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bursa ve Bursaspor için gerçekleştirilecek her projede bizler de sonuna kadar arkasındayız" dediler. Kampanyanın mimarı Özel Balkabağım Anaokulu Kurucusu Almıla Özgün de kendilerini böylesi anlamlı bir kampanyada yanlız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Osmangazi Chp İlçe Başkanı Mete Akyolcular, Osmangazi Belediyesi Mhp Meclis Üyesi Necati Çelik, Mhp Bursa eski Milletvekili ve İYİ Parti Kurucusu Orhan Şen, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez

Osmangazi Chp İlçe Başkanı Mete Akyolcular, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Türk Kızılayı Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve yönetimi, Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, Özel Balkabağım Anaokulu Kurucusu Almıla Özgün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.