Hava Durumu

Sen konuyu biliyorsun Timsahım

Bursa'da oynadığı son 3 maçtan 9 puan çıkaran Bursaspor, bu akşam kaybetmeme geleneğini sürdürme amacıyla Ümraniyespor karşısına çıkacak. Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen Yeşil Beyazlılar'ın zorlu mücadelesi saat 19.00'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2020 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2020 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sen konuyu biliyorsun Timsahım

Geçen hafta deplasmanda Altay karşısında sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Bursaspor bu akşam önemli bir maça çıkacak.

GALİBİYETE ŞARTLANDILAR

Yeşil Beyazlılar sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek. Son haftalardaki çıkış trendi Altay karşısında bozulan Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er oyuncularını kazanmaya şartladı. Sahasında oynadığı son üç maçtan galibiyetle ayrılan Bursasporlu futbolcular aynı geleneği İstanbul temsilcisi karşısında da tekrarlamak istiyor.

EN SKORERLERİ OYNAMIYOR

Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı İzmir bölgesi hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Karşılaşma TRT Spor ve BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek. Bursaspor'da cezalı futbolcu bulunmuyor. Kaptan Özer Hurmacı, İsmail Çokçalış ve Ramazan Keskin kart sınırındaki isimler. Düşme hattının bir basamak üstündeki Ümraniyespor'da 4 golle takımın en skorer oyuncusu Gökhan Sözen cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

ÜÇ MAÇTIR KAYBETMİYOR

Bursaspor bu sezon sahasında oynadığı iki maçı kaybetti. Yeşil Beyazlılar Adana Demirspor ve Giresunspor mücadelelerinden yenik ayrıldı. Mustafa Er ve öğrencileri sonrasında Bursa'da oynadıkları üç maçı da kazanmayı bildi. Yeşil Beyazlılar Balıkesirspor, Boluspor ve Adanaspor maçlarından 9 puan çıkardı. Bursasporlu futbolcular sahalarında kazanma geleneğini Ümraniyespor karşısında da sürdürmek istiyor.

KALE KİMİN OLACAK?

Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er'in Ümraniyespor maçında kadroda revizyona gitmesi beklenirken değişimin kalede de yaşanması söz konusu. Genç teknik adamın lig ve kupa maçlarında forma verdiği 3 kalecisi arasında kime forma vereceği maç saatinde belli olacak. Deniz Aydın'ın kulübeye çekilip Ataberk Dadakdeniz ya da Canberk Yurdakul arasında tercih yapılması bekleniyor.

GÖZLER KAPTANDA

26 Ekim'de deplasmanda oynanan Akhisarspor maçında sakatlanan Özer Hurmacı geri döndü. Hafta başından bu yana takımla birlikte çalışan tecrübeli futbolcu teknik direktör Mustafa Er'in görev vermesi halinde 40 gün sonra yeniden formasına kavuşacak.

ÜMRANİYE KAZANAMADI

Bursaspor'la Ümraniyespor bugüne kadar 5 kez karşı karşıya geldi. İki taktım arasındaki maçlarda Bursaspor yenilgi yüzü görmedi. Yeşil Beyazlılar söz konusu mücadelelerden 4 galibiyet, bir de beraberlikle ayrıldı.

BİTİR ALİ HASRETİNİ

Bursaspor'un bu sezon yıldızı parlayan ismi Ali Akman son üç maçta gol perdesini aralayamadı. Şu anad kadar 11 maçta da forma giyen Ali Akman'ın ligde attığı 7 golü ve yaptığı 2 de asisti bulunuyor. Son oynanan Altay maçında Kerem Şen'e asist yapan 18 yaşındaki krampon son golünü de Boluspor karşısında kaydetti. Ali Akman Ankaraspor, Adanaspor ve Altay maçlarını boş geçti.

MAÇ HEYECANI AS TV'DE

Bursaspor'la Ümraniyespor arasındaki kritik mücadelenin tüm ayrıntıları AS TV'de ekranlara gelecek. Maç öncesi ve sonrasında stat çevresinden yapılacak canlı yayınlarla karşılaşmanın heyecanı izleyenlere aktarılacak.

İKİ TAKIMA DA İYİ GELİYOR

Bursaspor'la Ümraniyespor arasındaki mücadeleyi İzmir Bölgesi üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan Bursaspor'un bugüne kadar 5 maçında düdük çaldı. Yeşil Beyazlılar bu maçların 4'ünü kazanırken, bir maç berabere bitti. Ümraniyespor da Hakan Ceylan'ın yönettiği 8 maçın 6'sını kazandı.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER:

BURSASPOR: Ataberk Dadakdeniz, İsmail Çokçalış, Aykut Akgün, Cüneyt Köz, Onur Atasayar, Burak Altıparmak, Kerem Şen, Emirhan Aydoğan, Recep Aydın, Batuhan Kör, Ali Akman

ÜMRANİYESPOR: Ahmet Eyüp, Vasco Fernandes, Alaaddin Okumuş, Tomislav Glumac, Serkan Göksu, Turgut Doğan Şahin, Batuhan Artarslan, Emre Gültekin, Honore Gomis, Bentley, Kevin Mayi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.