Hava Durumu

'Sen ne ayaksın lan' deyip dayak attı

Çalışma hayatında istihdamın arttırılması amacıyla Ataşehir'de bir işyerini ziyaret eden SGK denetmeni Yasin Aras, mağaza işletmecisi tarafından feci şekilde dövüldü. Elmacık kemiği kırılan Aras ifadesinde "İşyeri sahibi beni boğmaya çalıştı, sonra karnıma kalem batırdı" dedi. Savcılık olay ilişkin soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sen ne ayaksın lan' deyip dayak attı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi" kapsamında Ataşehir'de bir çocuk giyim mağazasını ziyaret eden SGK denetmeni 28 yaşındaki Yasin Aras, yeni uygulamalar hakkında işyeri sahibini bilgilendirmek istedi. Sohbet esnasında işyerinin aylık pirim hizmet belgesini görmek isten Aras ile mağaza işletmecisi Onur İnanlı (28) arasında tartışma çıktı. SGK denetçisine "Sana ne, neden soruyorsun?" diye tepki gösteren mağaza sahibi, tartışmanın büyümesi üzerine Yasin Aras'ı feci şekilde dövdü. Olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale etti. Hastaneye götürülen Aras'ın elmacık kemiğinin kırıldığı belirlendi.

"BOĞMAYA ÇALIŞIP KALEM BATIRDI"

Mağaza işletmecisi hakkında şikayetçi olan SGK denetmeni Yasin Aras ifadesinde "İşyeri hizmet belgesi ile kaşeyi görmek istedim. Birden bana hitaben yüksek sesle 'sen ne ayaksın lan' diyerek küfür etti. Daha sonra beni boğmaya çalıştı, eline aldığı kalemi karın bölgeme saplamaya çalıştı. Can havli ile kendimi dışarı attım ve polisi aradım. Dışarıda tekrar yanıma geldi. Polisi aradığımı söyledim. Bunun üzerine beni tekrar dövdü. Olay yerine gelen esnaf beni elinden kurtardı" dedi.

"BANA KİMLİĞİNİ GÖSTERMEDİ"

Mağaza işletmecisi Onur İnanlı ise ifadesinde suçlamaları reddederek "Yasin Aras işyerime gelerek bana kimlik ibraz etmeden 'Devlet memuruyum, sigortaya bakacağım' dedi. Kimliğini sorduğumda bana 'sen kimsin, sana kimlik göstereceğim' diye tepki gösterdi. Ben de omzundan tutarak kendisini dışarı çakardım. Tekrar 'bana dokunmazsın ben memurum' dedi. Ben de gitmesini söyledim" dedi. İfadelerin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.