Hava Durumu

Şener'den büyük jest! 'Kazandırmadan gitmem'

Yeşil Beyazlı takımla yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 25 yaşındaki futbolcudan önemli bir jest geldi. Sözleşmesinde 5 milyon TL’ye serbest kalır maddesi bulunan Şener’in bu maddeyi kullandırtmayarak Bursaspor Kulübü’nün daha çok para kazanmasını istediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2015 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2015 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şener'den büyük jest! 'Kazandırmadan gitmem'
YOK SAYIYOR

Bursaspor’da gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesine giren Şener Özbayraklı’dan, takdir toplayacak bir hareket geldi. Yeşil Beyazlı takımla sözleşmesi 2016’ya kadar süren ancak gitmesine kesin gözüyle bakılan Şener’in sözleşmesinde 5 milyon TL’ye serbest kalır maddesi bulunuyor. Ancak 25 yaşındaki futbolcu bu maddeyi yok sayarak, A Milli Takım’a kadar yükselecek performansı gösterme fırsatı bulduğu Bursaspor Kulübü’ne vefasını göstermek istiyor.

2 TALİP DAHA

Başta Fenerbahçe olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş’ın da talip olduğu Şener’in 5 milyon TL’lik serbest kalır maddesini kullanmayarak bu üç kulübün, Yeşil Beyazlı yöneticilerle bir araya gelmesini ve pazarlığın bu şekilde sürmesini istediği          ortaya çıktı. Şenol Güneş’in Beşiktaş’ın başına geçmesi halinde Şener’in mutlaka    kadrosunda görmek istediği belirtilirken, Galatasaray’da Sabri Sarıoğlu’nun yerine Şener Özbayraklı’yı düşündüğü gelen haberler arasında.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.