Hava Durumu

Şener Özbayraklı'dan hakeme isyan

Yaklaşık 3.5 yıl sonra asist yapan Şener Özbayraklı ilk yarıda Podolski'nin kendisine yaptığı harekete sarı kart verilmesine tepki gösterdi. Tecrübeli sağ bek, "Nasıl kırmızı kart değil hocam? Şimdi seni VAR'dan çağırmadılar mı?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2021 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2021 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şener Özbayraklı'dan hakeme isyan

Podolski'nin 26. dakikada Şener'e yaptığı sert hareket, G.Saraylı futbolcuları kızdırdı. Alman oyuncunun hareketini sarı kart olarak değerlendiren hakem Mete Kalkavan'ın kararı, Cim-Bom'u mutlu etmedi. Şener, ayağa kalktıktan sonra Kalkavan'a, "Nasıl kırmızı kart değil hocam? Şimdi seni VAR'dan çağırmadılar mı?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi. Fatih Terim ise kenara kadar gelip, "Düşme, ölmezsen vermiyorlar zaten" diyerek sitemini iletti. Ancak Kalkavan, 59. dakikada Alman oyuncuya ikinci sarıdan kırmızı gösterdi ve oyundan attı. Bu kart, Lukas Podolski'nin Süper Lig kariyerindeki ilk kırmızısı olarak tarihe geçti.

"Hata yapma şansımız yok"

Galatasaray'ın sağ bekinde görev yapan Şener Özbayraklı, 3 yıl 4 ay sonra asist yaptı. Son olarak Fenerbahçe formasıyla 3 Aralık 2017'de 4-2 kazandıkları Kasımpaşa maçında gol pası veren Şener, aradan geçen bu kadar sürenin ardından asist yapma başarısını gösterdi. Hata yapma şanslarının kalmadığı söyleyen Şener, "Yıllardır birçok maç oynadık, belli bir tecrübemiz var ama her maçta da istediğimiz gibi olmuyor tabii. Umarım bundan sonra da Galatasaray'a yakışır şekilde sezonu tamamlarız. Şampiyonluk yolunda şu ana kadar çok ciddi hatalar yaptık, artık son haftalardayız ve hata yapma şansımız kalmadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.