Hava Durumu

Şengül: Kazanmak için geliyoruz!

Giresunspor yardımcı antrenörü Ümit Şengül, "Bursaspor ne durumda olursa olsun her zaman iyi bir takımdır. Hangi şartta olursa olsun mücadele edecektir. Ancak biz de kazanmak için geliyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şengül: Kazanmak için geliyoruz!

Deneyimli antrenör bugün oynanacak maç öncesi son durumu Bursa Hakimiyet'e değerlendirdi...

TFF 1. Lig'in 3. haftasında Bursaspor bugün sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelcek. Zorlu maç öncesi geçtiğimiz akşam AS TV'de yayınlanan İkili Oyun programına bağlanan konuk ekibin yardımcı antrenörü Ümit Şengül, "Lige şanssız bir şekilde başladık. Transfer biraz geç açıldı ancak iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Önemli transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Ekipte daha önce 2 sene Bursaspor'da oynamış Hakan Keleş gibi önemli bir isim var. Ayrıca Vakıfköy'de ve Bursaspor A takımında kondisyonerlik yapmış Cemal Ayyıldız var. Kadroda ise daha geçen sezon Bursaspor'da forma giymiş Onurcan Piri, Traore ve Diarra gibi önemli isimler yer alıyor" dedi.

DUYGUSAL OLACAK

Daha önce Bursaspor'da görev alan Ümit Şengül, maçın kendileri için duygusal geçeceğini belirtti. Şengül, "Bizim için de çok farklı bir maç olacak. Hem bizim için duygusal bir karşılaşma olurken, daha geçen sezon orada oynayan oyuncular için de değişik olacak. Bursaspor'un yeri bizde her zaman farklı Bursaspor'u yakinen takip ediyorum. Şu an oynayan bir- çok oyuncuyu da tanıyorum. Önemli maça çıkıyoruz Giresunspor olarak. Bursaspor ne durumda olursa olsun her zaman iyi bir takımdır. Hangi şartta olursa olsun mücadele edecektir. Ama biz de orada kazanmak istiyoruz ve kazanmak için geliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.