Hava Durumu

Şenol Güneş: Beni kimse paspas yapamaz

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, maaşı üzerinden yapılan eleştirilere sert çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş: Beni kimse paspas yapamaz

Gazete, televizyon ve ajansların spor müdürleri ile çevrim içi toplantıda bir araya gelen tecrübeli çalıştırıcı, "Benim maaşım belli. Federasyon orada, gidin sorun. Ben çalışıyorum, karşılığını da alıyorum. Beni kimse paspas yapamaz" dedi. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş; gazete, televizyon, ajansların spor müdürleri ve temsilcileri ile çevrim içi toplantıda bir araya geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, Uluslar Ligi'nde C Ligi'ne düşmelerinin kendilerini üzdüğünü ifade etti, maaşı üzerinden yapılan eleştirilere de cevap verdi.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un sosyal medya mesajını hatırlatan ve aldığı ücretin belli olduğuna vurgu yapan Güneş, "Federasyon orada, gidin sorun. Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor. Ben çalmadım ki... Çalışıyorum, karşılığını alıyorum. Beni kimse paspas yapamaz. Vergimi ödüyorum, yardımımı yapıyorum" dedi.

Milli takımda kimseyi yok etmek istemediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı şöyle devam etti: "Hedeflerimiz, ilkelerimiz belli. Uzun bir yolumuz var. Uluslar Ligi'nde doğru bir tablodan çıktığımıza inanmıyorum ama düzelteceğiz. Kimseyi yok etmek istemiyoruz. Kendimize güveniyoruz, her konuda samimi ve açık yürekliyiz. Bu yola birlikte çıktık, birlikte devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.