Hava Durumu

Şenol Güneş: En hazır Galatasaray

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'den Milli Takım'a kadar birçok konuda beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş: En hazır Galatasaray

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

'1-2 maç dışında tempolu, keyif veren bir maç görmedim'

"Futbol ortak bir değer ve hazine. Sağlıklı kararlar alındı, ligler bitirildi, yeniden başladı. 2-3 aydır uzun bir süre futbolcular ayrı kaldı. Fiziksel olarak belki gelişim kaydettiler ama maç performansı olarak henüz kaydedilmedi. Seyircinin ne kadar önemli bir faktör olduğunu da görmüş olduk. 1-2 maç dışında tempolu, keyif veren bir maç görmedim"

"En hazır Galatasaray"

"Şu ana kadar en hazır takım Galatasaray görünüyor. Galatasaray çok dinamik. Başakşehir - Galatasaray maçı fena değildi"

"Oyuncuların performansları da üst seviyede değil. İzleyenlerin keyif almayıp, kaçacağı bir dönem olabilir. Bizlerin de dikkat etmesi gerek"

'Ligler geç başladığı için hangi oyuncu ne kadar formda bilemiyoruz'

"Milli maçlar 3 gün içerisinde oynanıyor. Biz daha önce en geç oynadık. Şimdi kampın en yakın günü oynadık. Yine kampımız var. Toplanıp gideceğiz. Rakibi analiz edip kendi oyununuzu oynamak için zamanınız yok"

"Ligler geç başladığı için hangi oyuncu ne kadar formda bilemiyoruz. Oyuncu tatilden gelmiş. İdman, maç yapmamış, transfer yapmamış. Cengiz'i ben biliyorum ama takımında idman yapma şansı olmadı. Hala devam edenler var. 4-5 oyuncunun transferi henüz olmadı. Olabilecek transferler var. Bu oyuncuların bazıları idman yapıyordu, bir kısmı gideceğini bildiği için idman yapmıyordu. Genç oyuncuları takımlarında çalıştığı için oynattım ama beni yanıltan o oldu"

"İkinci maçta iyiydik. Takım oyununda iyiydik. Savunma takımları başarılı gözüküyor ama uzun vadede başarılı olacaklarını sanmıyorum. İlk maçta oynatacağım maçları iki maç üst üste oynatmak istemiyordum. Sakatlık durumu da var. Biri de Çağlar'dı. Gruptan çıkmak tabii ki önemli ama hazırlık maçı aynı zamanda"

"Sosyal medyadaki birçok şeyin doğru olmadığını zaten biliyorum, doğru varsa da öğrenmek isterim. Sosyal medyanın şu andaki kullanış şekliyle yararından çok zararı olduğunu düşünüyorum"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.