Hava Durumu

Şenol Güneş'in totemi bu sefer başarı getirmedi!

Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası'nda giydiği gri takım elbiselerle gündem olmuştu. Galler maçına da aynı renk gri takımla çıkan Güneş'in yine gri rengi tercih etmesi 'tesadüf' bulunmadı. Sosyal medyada bu durum 'Totem yapıyor' olarak yorumlandı. Fakat bu totem uğurlu gelmedi. 2002'de Dünya Kupası'nı efsane geçiren Milli Takım, EURO 2020'de ilk 2 maçta kazanamadığı gibi gol dahi atamadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'in totemi bu sefer başarı getirmedi!

Avrupa Şampiyonası'na final oynama hayaliyle gittik, ilk iki maçta grupta gol atamadan sonuncu olduk. Şenol Güneş'in, öğrencilerine İtalya karşılaşmasındaki zaafları ezberlettiği ve Galler maçının farklı olacağına yönelik yorumlar yapılmıştı ancak durum tam tersi oldu. Şenol Güneş'in totemi de Milli Takım'a yardımcı olmadı. Güneş'in 2002 Dünya Kupası'nda giydiği takım elbisenin benzerini Galler maçında tercih etmesi sosyal medyada 'totem' olarak yorumlandı.

BÜYÜK ELEŞTİRİ

Şenol Güneş şu anda hem basın tarafından hem de futbolseverler tarafından ağır eleştiriliyor. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler de Şenol Güneş'in tercihlerini ve 'gri takım totemi' konusunu köşesinde yazdı. Çelikler, Güneş'in kendisini yenilemediğini ve eski tarz düşüncelerle maça çıktığı şeklinde eleştiri yöneltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.