Hava Durumu

Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklama! Eğer kazanmış olsaydık...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada Bursaspor'un kendi oyun kalitesini sahaya yansıtamadığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2015 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklama! Eğer kazanmış olsaydık...
Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı:

"Kaybettik, söylenecek bir şey yok. Güzel futbol oynayarak, kazanmak istiyorduk. Biz futbolumuzun altında oynadık. Bu oyuna rağmen kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Kazanabilirdik. İyi de başladık. Pozisyonlarda bulduk. Daha sonra kontrollü bir oyun vardı.  İkinci yarının başında yediğimiz hatalı bir gol. Oyunda git gelleri daha fazla sağladı. Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Her şeye rağmen kendi oyun kalitemizin altında ve yavaş tempoyla oynadık. Rakibimizi kazandığı için tebrik ediyorum" dedi. 

KAZANSAYDIK CEZA KONUSU ORTADAN KALKARDI

Avrupa Kupaları'na katılma şansı konusuna da değinen Güneş, "Bizim Avrupa Kupası cezamızı çekmemiz için ilk 4 içinde yer almamız gerekiyor. Diğer takımların böyle bir sorunu yok. Son gelişmeler ne olur bilemiyorum. Diğer takımlar ceza alır mı almaz mı bilmiyorum. Üç maç daha var. Puan açısından kapatılmayacak bir sonuç değil. Bugün biz kazansaydık, herhalde bizim için ceza konusu ortadan kalkardı. Onu sağlayamadık" dedi.    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.