Hava Durumu

Şenol Güneş'ten kura yorumu!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020'de A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler ile eşleşmemiz ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten kura yorumu!

Şenol Güneş kura çekimi sonra "Rakiplerden çok şehirleri ve seyahati konuşmuştuk. Bakü'yü biz istiyorduk. Her ne kadar uzun bir seyahat olacak olsa bile, Azerbaycan'da Bakü'de kendi sahamızda oynayacağız diye düşünüyoruz. Açılış maçını Roma'da yaptıktan sonra Bakü'ye gitmek biraz zor olacak. Avrupa'nın iyi takımları buraya geldi, tüm takımlara başarılar diliyorum. Türkiye olarak Haziran'da bu turnuvada olmak gurur verici. Oynayacağımız oyunla ses getirmek, turnuvaya renk getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkarak güzel günler görürüz. Hedefimiz budur. Bu turnuva enteresan oldu. Son ana kadar nerede olacağımı belli değildi, şimdi kamp yeri sorun olabilir." dedi.

Rakipler hakkında konuşan Şenol Güneş "İsviçre'nin teknik direktörü Vladimir Petkovic, Samsunspor'da çalıştı ve Türkiye'yi biliyor. Roberto Mancini, Galatasaray'da çalıştı, Türkiye'yi biliyor. Ryan Giggs ise Ada'da oynadı, şimdi Galler'in başında farklı bir tarzı var. Sıralamada sonuncu takım olan Galler'den 3 puan almalıyız." diye konuştu.

İtalya ile oynanacak açılış maçıyla ilgili de görüşlerini açıklayan Şenol Güneş "Açılış maçında İtalya'ya karşı Türk futbolunu, felsefesini göstermek için şansımız olacak. İtalya 10'da 10 yaparak Türkiye'ye karşı oynayacak. İnşallah ilk mağlubiyeti bizim maçta alırlar." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.