Hava Durumu

Şenol Tosun: Krizi çözmek için buradayız

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun Antalya kampında patlak veren Burak Altıparmak kriziyle ilgili değerlendirmede bulundu. Tosun, "Ufak tefek krizler oldu ama sonuç itibariyle bunları çözmek için buradayız. Tatlıya bağladık, herhangi bir sıkıntımız yok." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Tosun: Krizi çözmek için buradayız

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Antalya kampında takımı bir dakika olsun yalnız bırakmayan Tosun'dan özel açıklamalar...

PUAN HESABI YAPTI

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun, Antalya kampını Sönmez Medya'ya değerlendirdi. Bugün Adana Demirspor maçı için Antalya'ya geçeceklerini dile getiren Şenol Tosun, kampla ilgili olarak "9 gün önce Antalya'ya geldik. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Her şey bizim için olumlu." dedi.

Ligin ikinci yarısı için bir matematik hesabı yaptıklarını kaydeden Tosun, "Ligin ilk yarısında 8 galibiyet, üç beraberlik, 6 mağlubiyetimiz var. Olmayacak puanlar kaybettik. İkinci yarı için öngörüm, 10 galibiyet, 4 beraberlik elde ederiz diye düşünüyorum. Bunun üstü de olabilir. 11 galibiyet, 3 berberlikle de ikinci olarak Süper Lig'e geri dönüş yaparız kanaatindeyim." dedi.

TATLIYA BAĞLADIK

Tosun ortaya koyduğu rakamlarla ilgili görüşlerini "Bu inanca ben, teknik kadromuz ve oyuncu grubumuz sahibiz. İnşallah gönlümüze göre olur." Sözleriyle tamamladı. Antalya kampında patlak veren Burak Altıparmak krizinin çözümünde Antalya'da bulunan ikinci başkan Mesut Günal, yönetim kurulu üyesi Coşkun Yavuz ve sportif direktör Adil Cenkçiler'le birlikte aktif rol alan Şenol Tosun, krizi çözmek için kampta bulunduklarını söyledi. Tosun, "Kampımızda ufak tefek krizler oldu ama sonuç itibariyle bunları çözmek için buradayız. Tatlıya bağladık, herhangi bir sıkıntımız yok. Herkes mutlu. Bu işi sonlandırdığımız için mutluyuz. Yönetim elinden geleni yapmıştır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.