Hava Durumu

Şentop'tan Azerbaycan Meclis Başkanı'na destek

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bayram tebriği için aradığı Azerbaycan Meclis Başkanı Sahiba Gafarova'ya, "Ermenistan'ın Azerbaycan ve Türkiye'ye karşı emellerini gerçekleştirmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2020 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2020 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şentop'tan Azerbaycan Meclis Başkanı'na destek

TBMM Başkanı Şentop, Azerbaycan Meclis Başkanı Sahiba Gafarova'yı arayarak bayramını tebrik etti. Şentop, Ermenistan'ın hukuku hiçe sayan son saldırılarına karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kendisinin de açıklamalar yaptığını, Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini dünyaya en güçlü şekilde gösterdiklerini ifade etti. Şentop ayrıca, hava ve kara unsurlarının katılımıyla devam eden ortak askeri tatbikatın, Türkiye'nin Azerbaycan'ın yanında olduğunun çok somut bir göstergesi olduğunu belirtti.

Şentop, Ermenistan'ın yayınlamış olduğu Milli Güvenlik Strateji belgesine de dikkat çekerek, söz konusu belgenin hem Azerbaycan hem de Türkiye'ye karşı düşmanca yaklaşımını gösterdiğini belirterek, "Ermenistanın Azerbaycan ve Türkiye'ye karşı bu emellerini gerçekleştirmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.