Hava Durumu

Şentop: Yarın verimli bir sonuç alınamayacağı için Genel Kurul'u toplantıya çağıramayacağım

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, rejimin İdlib saldırısı sonrası Meclis'in olağanüstü toplanması talebine ilişkin, "Yarın verimli bir sonuç alınamayacağı için Genel Kurul'u toplantıya çağıramayacağım. Salı günü Meclisimizi daha çok tatmin edecek bir görüşmenin yapılabileceği kanaatim var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2020 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şentop: Yarın verimli bir sonuç alınamayacağı için Genel Kurul'u toplantıya çağıramayacağım

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İdlib'de 33 askerin şehit olduğu rejim saldırısı sonrası Meclis'in olağanüstü toplanması talebine ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

Şentop'un açıklamalarından satır başları şöyle:

''Dün itibariyle İdlib'de bölgede 33 şehidimiz var 32 vatan evladımız yaralı. Milletimizin ciğerini dağlayan bir olay şehitlerimiz. Geceden beri ben de takip ediyorum bilgileri. TSK bu saldırıyı gerçekleştiren rejim güçlerine karşı büyük operasyonlar gerçekleştirdiler. Bunlar devam ediyor. Biz bölgede gerginliğin tırmanmaması için gerekeni yapıyoruz.

CHP Meclis'in olağanüstü toplantıya çağrılması ile ilgili talepte bulundu. Meclis'teki milletvekili tam sayısının 5'te biri milletvekili bunu talep edebiliyor. Yarın verimli bir sonuç alınamayacağı için Genel Kurul'u toplantıya çağıramayacağım. Salı günü, hem verilecek bilgilerin niceliği hem de niteliği bakımından Meclisimizi daha çok tatmin edecek bir görüşmenin yapılabileceğine dair kanaatim var.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.