Hava Durumu

Şenyurt adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa il kongresi öncesi adaylığını açıklayan Mustafa Şenyurt, güçlü bir parti teşkilatı kuracaklarını ve 2014 yerel seçimlerini kazanacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2012 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2012 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenyurt adaylığını açıkladı

CHP'de seçim heyecanı başladı. CHP Bursa İl Başkanlığı için Mustafa Şenyurt adaylığını kamuoyuna duyurdu. CHP'nin bir değişim sürecinde bulunduğunu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun izlediği yol ve yöntemi benimsediklerini ifade eden Şenyurt, Bursa'da yeni bir değişim rüzgarının başladığını belirtti. Şenyurt, "Tüm yurttaşlarımıza kapılarımızı açacağız. 22 bin olan üye sayımızı 50 bine çıkartmayı hedefliyoruz. Salt üye sayısını artırmaka kalmayıp tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak onların meselelerini kendi problemimiz gibi algılayacağız. Bu hedeflere ulaşırken hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız. Gece gündüz ayrımı yapmayarak maddi ve manevi gücümüzle çalışacağız. 7 gün 24 saat telefonum açık kalacak" dedi.
Bölge ve mahalle temsilcileri ile ev ziyaretlerini aralıksız sürdüreceğini kaydeden Şenyurt, değişim, yenilik ve büyümenin devam edeceğini vurguladı. İlk hedeflerinin 2014 yerel seçimlerini kazanmak olduğunu kaydeden Şenyurt, "İl başkanı olduktan sonra ilk toplantımızda seçim ve yerel yönetim komisyonlarımızı oluşturacağız. Güçlü bir muhalefet ortaya çıkartacağız. Hedefimiz halkımızın beklentilerine cevap verebilecek güçlü bir CHP'dir" diye konuştu.

CHP Bursa il kongresi 17 Haziran Pazar günü saat 12.00'da Merinos AKKM'de yapılacak. 635 delegenin bulunduğu il örgütünde mevcut başkan Gürhan Akdoğan geçtiğimiz günlerde kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.