Hava Durumu

Serbest bırakılan oyunculardan şok uyuşturucu itirafı

Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlüler, uyuşturucuya arkadaş ortamında alıştıklarını anlattı. Mahkemeye çıkarılan 15 kişi tutuklanırken, 6 ünlü isim 50 bin TL kefaletle serbest kaldı

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2013 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2013 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serbest bırakılan oyunculardan şok uyuşturucu itirafı

Polisin ifadesini aldığı Kenan İmirzalıoğlu çok pişman olduğunu anlattı. İddiaya göre İmirzalıoğlu ifadesinde, "Aklım başıma geldi. Bu operasyon benim için hayırlı olacak. Bu beladan kurtulacağım" dedi.

Engin Günaydın da yıllardır esrar kullandığını söyledi. Şahin Irmak ise "Arkadaş ortamlarında uyuşturucu kullanıyorum. Ancak ticaretini yapmıyorum" dedi. Murat Yıldırım, tütün kullandığını ancak uyuşturucuyla ilgisinin bulunmadığını söyledi. Polisin telefonda kullandığı kağıt, tütün gibi ifadelerin anlamını sorması üzerine ise Yıldırım, "İçtiğim sigarayla ilgili. Kenan ve Sarp arkadaşım. Evlerine giderim, ancak uyuşturucu kullanmam" dedi. Yıldırım'ın eşi Burçin Terzioğlu da bu yönde ifade verdi.

Üst düzey bir emniyet yetkilisi ifadelerin en dikkat çekici noktasının arkadaş ortamında kullanıldığının söylenmesi olduğunu belirtti. Bu isimlerin sürekli bir arada vakit geçirdiğini belirten yetkili, "Bunun sonucunda esrara başlayan bir ünlü her an yanı başındaki arkadaşını ikna ediyordu. Bu şekilde zincirleme olarak esrar kullanımı arttı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.