Hava Durumu

Sercan Yıldırım: Bursaspor'un olduğu yerde hep bir umut vardır

Vakıfköy'deki altyapı seçmelerinde genç futbolcu adaylarıyla bir araya gelen Sercan Yıldırım Yeşil Beyazlı kulübün durumuyla ilgili konuştu. Sercan, "Hep bir umutsuzluğa kapıldık. Bursaspor'un inşallah en kısa zamanda o düzlüğe çıkacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sercan Yıldırım: Bursaspor'un olduğu yerde hep bir umut vardır

Bursaspor'un altyapısından yetişen, şampiyonluk kadrosunda yer alan, Şampiyonlar Ligi'nde ilk golü atan Türk futbolcu olan, emektar Atatürk Stadı'ndaki son, yeni statta ilk golü rakip filelere gönderen Sercan Yıldırım futbola başladığı Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yeni futbolcu adaylarının heyecanına ortak oldu.

BURADA BİR HİKAYEM VAR

Altyapı seçmelerini yerinde takip eden Sercan Yıldırım'ın bu özel anlarını sadece Sönmez Medya görüntüledi. Yaşadığı mutlulukla ilgili açıklamada bulunan Sercan Yıldırım sözlerine, "Vakıfköy'e her seferinde geldiğimde gerçekten de duygulanıyorum. Burada 7 yaşımda başlayan bir serüven oldu. Burada bir hikayem var. Buraya her geldiğimde mutlu oluyorum. Eski günlerimi hatırlıyorum." diyerek başladı.

EN BÜYÜK DERT MADDİYAT

Oyunculara sunulan imkanların üst düzeyde olduğuna dikkat çeken Sercan, "Vakıfköy bir altyapı için gerçekten mükemmel. Çocuklara sunulan imkanlar çok fazla. Bizim o zamanki imkanlarımız daha kısıtlıydı. Şu anda çocuklar çok şanslılar." diye konuştu. Bursasporlu eski krampon Yeşil Beyazlı kulübün mevcut durumuna da değindi. Yönetimin iyi işler çıkardığını söyleyen Sercan Yıldırım, "Şu anda çaba sarf ettikleri tek şey tahtanın açılmasını sağlamak. Bursaspor'un en büyük derdi maddi sıkıntı. Onu bir an önce çözüp iyi transferler yapabilirlerse, iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Her zaman bir umut var. Hep bir umutsuzluğa kapıldık. Bursaspor'un inşallah en kısa zamanda o düzlüğe çıkacağını düşünüyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.