Hava Durumu

Sercan Yıldırım: Herkes üzerimize oynuyor

Aydınspor maçında Bursaspor'un tek golünü kaydeden ancak gösterdiği performanstan dolayı taraftarın tepkisinden kurtulamayan 26 yaşındaki futbolcu, iyi çalışıp olumsuz görülen durumları düzeltecekleri sözünü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2016 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2016 05:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sercan Yıldırım: Herkes üzerimize oynuyor

Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım önemli açıklamalar yaptı. Sercan, "Üzüntülüyüz. Kazanmak ve garantilemek istiyorduk. Olmadı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Olumsuz bir şey yok. İyi çalışıp bu durumu düzeltmek bizim elimizde. O yüzden herkes desteğini sürdürsün. Tek istediğimiz bu. Çünkü kaostur gidiyor. Herkes üzerimize oynuyor. Bunlara aldırış etmeden biz iyi yolda ilerleyeceğimize inanıyorum. Hocamızın verdiği bütün direktifleri saha içerisinde uyguladığımız takdirde başarılı oluruz" dedi.

ÜMİDİMİZİ YİTİRMEDİK

26 yaşındaki futbolcu şöyle devam etti: "Konum olarak ligde ilk beşteyiz. Sezona başlarken de bu yönde hedef koymuştuk. İyi gidiyoruz. Kötü sonuç almamıza karşın ümidimizi yitirmedik. Hedefimiz kupada final oynamak. Bunu da başaracağız. Devre arasını iyi geçirip ikinci yarıya iyi başlayacağız." Aydınspor maçına tekrar değinen Sercan, "Biraz mücadele eksiği vardı. Saha şartları çok olumsuzdu. Topla dripling yapamadık. Top hep gerimizde kaldı. Tabii bu bahane değil. Bunları telafi edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.