Hava Durumu

Sercan Yıldırım, Levent Kızıl'ı da üzdü!

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2020'ye katılacağını açıkla-masının ardından aktif futbolculuk kariyerine son veren Sercan Yıldırım'ın geldiği noktaya Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl da üzüldü. Kızıl, sosyal med-ya hesabından yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2020 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2020 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sercan Yıldırım, Levent Kızıl'ı da üzdü!

Survivor 2020'ye katılacağı açıklanan kariyeri şampiyonluklarla dolu tecrübeli futbolcu 'Nereden nereye' dedirtti.

ÖZEL YAŞAMI HEP GÜNDEM OLDU

Bursaspor altyapısından yetişen Yeşil Beyazlı kulüple 16 Mayıs 2010'da şampiyonluk kupasını havaya kaldıran, Şampiyonlar Ligi'nde gol atan Bursasporlu ilk Türk futbolcu, Atatürk Stadı'ndaki son, yeni statta ilk golü atan futbolcu unvanlarını elinde bulunduran Sercan Yıldırım parlak geçmişine rağmen adını yeşil sahalardan çok, özel yaşamıyla gündeme taşıdı. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamayan Sercan Yıldırım 30 yaşına girmeye iki ay kala aktif futbolculuk yaşamına son verdi. Acun Ilıcalı Survivor 2020'de ünlüler takımında Sercan Yıldırım'ın yer alacağını açıkladı. Bu açıklamayla Sercan Yıldırım bir kez daha gündemin en üst sıralarına taşıdı.

ÜZERİNDE EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK

Sercan Yıldırım'ın kariyer başlangıcında en büyük paya sahip isimlerden Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl tecrübeli futbolcunun bu noktaya gelmesine duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından dile getirdi. Başkanlığı döneminde Sercan Yıldırım'ın A Takım'a yükseldiğini hatırlatan Levent Kızıl, "Sene 2006. Hocamız Raşit Çetiner'in tavsiyesiyle profesyonel oldun. Kimsenin görmediği şampiyonlukları yaşadın. 38 yaşındaki oyuncular hâlâ Süper Lig'de oynarken Survivor'da olmayı başarı gibi instagramından öğrendim. Seni profesyonel yapan ve seni seven eski bir başkanın olarak bugün üzüldüm" ifadeleriyle Sercan Yıldırım'ın geldiği noktaya dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.