Hava Durumu

Serdar ipleri kopardı

Milli stoperin, gelen tepkilerin hakarete dönüşmesinin ardından yakın çevresine kariyerine artık Bursaspor’da devam edemeyeceğini söylediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2015 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2015 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar ipleri kopardı
Bursaspor’un Torku Konyaspor ile oynadığı son lig maçında kırmızı kart gören ve bu sebeple Türkiye Kupası’nda forma giyemeyen Serdar Aziz’in, gelen tepkilerden dolayı moralinin altüst olduğu belirtildi. Kupa finalinde savunmada yapılan hatalar sebebiyle Yeşil Beyazlılar Galatasaray’a 3-2 yenilirken, bir grup taraftarın Serdar’a hakarete varan eleştirilerde bulunduğu, bunun üzerine de Serdar’ın menajerini aradığı ortaya çıktı. 

KÜFÜR DİNMEDİ

Karşılaşma öncesi sosyal medyadan gelen tepkilerin önceki gün statta da artarak devam etmesinin ardından gece geç saatlerde menajerini arayan Serdar Aziz’in; “Evet kırmızı kart görmekte hatalıyım ama karşımda boğazıma sarılan da bir kişi vardı. O an sinirlerime hakim olamadım. Eleştiri tabii ki olsun ancak bu hakarete döndü ve sürekli küfür edilmeye başlandı. Ben taraftarın karşısına artık çıkamam” dediği öğrenildi.  

ŞU AN TEKLİF YOK

​Serdar Aziz, geleceği ile ilgili ayrılma yolunu seçerken, bu kararından vazgeçmesinin çok zor olduğu ve büyük bir kırgınlık yaşadığı belirtildi. Serdar’a şu an için teklif bulunmazken, yönetimin bu konuda nasıl bir tavır sergileyeceği de merak konusu.   Tolgay ATAOKAY'ın haberi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.